Ook Verkiezingen Waterschap AA & Maas op 18 maart!

U heeft bij AA & Maas wel degelijk wat te kiezen! Uit het kieskompas blijkt duidelijk dat alle andere partijen geen duidelijke keuzes maken, enkel de VVD heeft een duidelijk profiel.
Het belangrijkste thema voor de Brabantse VVD is:
VEILIGHEID
Veilig wonen, beschermd door dijken of andere maatregelen om schade en overlast zoals in 1953, 1993 en 1995 te voorkomen. De vastgestelde normen voor dijken zijn voor VVD leidend. Bij het gehanteerde principe 'meerlaagsveiligheid' is voor de Brabantse VVD dijkversterking belangrijker dan ruimtelijke ordening en rampenbeheersing. Bij de bepaling van de werkvolgorde zullen we de euro's als eerste besteden op plaatsen waar de effecten het grootst zijn.
Een tweede speerpunt voor de VVD is:
LAGE LASTEN
Wij zijn voor beperking van de uitgaven en vermindering van schulden en geven de voorkeur voor lagere lasten voor burgers en bedrijven. Wat je niet uitgeeft hoef je ook niet te innen.
De heffingen voor de Brabantse waterschappen behoren nog tot de laagste van Nederland. De lasten zijn de afgelopen jaren echter behoorlijk gestegen. Zonder de VVD aan het roer, wordt komende jaren een stijging voorzien die de inflatie ver overschrijdt.

Uit het kieskompas blijkt duidelijk dat alle andere partijen geen duidelijke keuzes maken, enkel de VVD heeft een duidelijk profiel!
DAAROM:
Als u ook vindt dat we de hand op de knip moeten houden en we burgers en bedrijven niet verder moeten belasten, kies dan 18 maart voor de VVD!
Als lijstduwer ben ik graag uw kandidaat! VVD lijst 5, nummer 20.