Kevin van der Heeden

Biografie

Kevin van der Heeden, 30 jaar en woonachtig in Olland samen met mijn vriendin en 3 kinderen. Ik werk als docent Natuurkunde in het voortgezet onderwijs. Binnen Olland ben ik momenteel actief in de dorpsraad en daar houd ik me bezig met de energietransitie. Verder ben ik bestuurslid voetbalzaken bij v.v. Ollandia waar ik zelf ook voetbal in het tweede elftal. 

 

Waarom ben je actief geworden?

Ik ben actief geworden bij de VVD omdat ik sta voor de liberale kernwaarden (vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid) en ik geloof dat die zekere waarden de samenleving een stukje mooier kunnen maken. 

 

Wat kan er van je verwacht worden?

Ik wil me inzetten voor het behoud van goedonderwijs binnen de gemeente en het verbeteren van het onderwijs daar waar nodig. Daarnaast heeft de problematiek met betrekking tot de woningnood in de gemeente mijn aandacht, er moet worden gebouwd om de jonge generatie een woonplek binnen de gemeente te kunnen bieden en doorstroom van ouderen nog beter mogelijk te maken. Verder vind ik het dossier met betrekking tot de energietransitie erg belangrijk. Verduurzaming is nu nodig om de planeet door te geven aan onze kinderen, maar moet haalbaar, betaalbaar en met voldoendedraagvlak worden uitgevoerd.