Aftrap VVD verkiezingscampagne met videoboodschap.

Het begin van de campagne!

Afgelopen zondag vond de aftrap plaats voor de verkiezingscampagne van de VVD Meierijstad in de ontmoetingsruimte op Camping Het Goeie Leven in Eerde.   

Voorzitter Harry Bekkers opende de bijeenkomst met de mededeling dat hij blij en trots was.  Blij, omdat de leden van de VVD afdeling Meierijstad zo actief betrokken zijn bij de gemeente Meierijstad en omdat er een goed en gedegen verkiezingsprogramma op tafel ligt. Hij is trots op de kandidatenlijst. Op de lijst staan veel kandidaten met een jarenlange ervaring als raadslid, commissielid of wethouder. Bovendien is er een goede mix van vertegenwoordigers uit de drie fusiegemeenten, Sint-Oedenrode, Veghel en Schijndel.   

Lijsttrekker Harry van Rooijen benadrukte daarna nog eens de goede samenwerking en goeie sfeer in de programmacommissie en in kandidaatstellingsvergadering. Een gezellige groep, goeie mensen, goeie spreiding over de verschillende disciplines en veel kennis en ervaring. Hij is trots de lijsttrekker te mogen zijn in deze campagne. De slogan VVD, Verantwoord, Veelzijdig, Doortastend, past precies in het beeld van VVD Meierijstad.  

Na deze inleidingen volgde een videoboodschap van de heer Henri Keizer, landelijk voorzitter van de VVD. Hij benadrukte dat de nieuw te vormen gemeente Meierijstad een belangrijke plaats in zal gaan nemen in Oost Brabant. Een nieuwe gemeente met veel mooie industrie, maar ook met veel landbouw, veel groen en veel recreatie. Kortom een mooie gemeente om in te wonen en te werken. Een gemeente die en goede gemeenteraad verdient. Voorzitter Henri Keizer wenste de kandidaten veel succes. Deze videoboodschap kunt u bekijken via de website van VVD Meierijstad.   

De ochtend werd afgesloten met rondwandeling over de Vlagheide nadat de aanwezigen hadden genoten van een lekkere taart met VVD-logo en een eenvoudige lunch. René Dekkers, oud VVD-wethouder in Sint-Oedenrode, vertelde onderweg en nadien enthousiast over het gebied Vlagheide